Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه اربعین نرخ بلیط اتوبوس‌‌های تبریز به مهران در حالیکه افزایش یافته که مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان هرگونه افزایش قیمت را غیرقانونی دانسته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج: صدای پای اربعین کم کم به گوش می‌رسد و مسافرانِ بهشتِ روی زمین کوله بار را بسته‌اند تا راهی سفر عشق شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنهایی که نمی‌توانند امسال عازم کربلا شوند طلب دعای خیر را از راهیان اربعین دارند و آنهایی که امسال نظرکرده اهل بیت شده‌اند و راهی کربلا می‌شوند نیز در حال آماده‌سازی تدارکات سفر و دریافت پاسپورت و تهیه بلیط تا مرز مهران هستند.

در این میان برخی اما خیلی زودتر کارشان را انجام داده و بلیط‌هایشان را نیز تهیه کرده‌اند اما حالا با یک مشکل مواجه شده‌اند؛ افزایش قیمت بلیط‌ بعد از خریداری! ظاهرا به کسانی که بلیط خریده‌اند اعلام شده که به دلیل نبود مسافر در مسیر برگشت از مهران به تبریز قیمت بلیط ها افزایش یافته و باید مبلغی مازاد بر پولی که برای بلیط ها پرداخته‌اند را بپردازند و در غیر این صورت بلیط آنها باطل خواهد شد!

این در حالی است که بنا بود هزینه‌های این سفر معنوی که میلیون‌ها ایرانی را راهی کربلا می‌کند، کاهش یابد و حذف روادید نیز در همین جهت بود. اما با مصوبه جدید انجمن صنفی و موسسات مسافربری تبریز به بهانه‌های پیش پا افتاده سنگی جلوی پای مسافران اربعین گذاشته شده که موجب اعتراض بسیاری از آنان شده است.

بلیط یک طرفه است اما هزینه دریافتی دو طرفه!

کریمی، قائم مقام پایانه مسافربری، در خصوص افزایش قیمت اتوبوس‌های تبریز_مهران به خبرنگار آناج گفت: نرخ‌گذاری بلیط اتوبوس، توسط  انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات مسافربری، انجام می‌شود.

وی گفت: بر اساس مجوز صادره  طرح اربعین  که از 17 ماه جاری شروع می‌شد به یازدهم این ماه تغییر پیدا کرد. قیمت‌گذاری  براساس کیلومتر انجام شده و در این میان 3 مدل اتوبوس برای زائران اربعین در نظر گرفته شده است.

کریمی خاطرنشان کرد: بلیطی که قبلا صادر شده، با بخشنامه ابلاغی تفاوت قیمت دارد بنابراین مسافران محترم باید مابه‌تفاوت قیمت را پرداخت کنند تا بلیط نهایی صادر شود. علت افزایش قیمت هم یک طرفه بودن مسیر تبریز مهران است زیرا اتوبوس‌هایی که از تبریز عازم مهران می‌شوند در برگشت به علت نبود مسافر مجبور هستند خالی به مبداء برگردند بنابراین در قیمت‌گذای مسیرها، هزینه رفت و برگشت دریافت می‌شود.

قائم مقام پایانه مسافربری تبریز یادآور شد: باتوجه به اینکه استان کرمانشاه به عنوان استان معین انتخاب شده بود در ابتدا قرار بود تمامی اتوبوس‌ها در شهر کرمانشاه مسافران خود را پیاده کنند تا بقیه مسیر را با استفاده از وسائل نقلیه دیگر طی کنند ولی این موضوع عملی نشد و  اتوبوس‌هایی که از تبریز حرکت می‌کنند به طور مستقیم  به سمت شهر مهران حرکت خواهند کرد.

 

 

افزایش قیمت‌ بلیط اتوبوس‌ها غیرقانونی است

اروجعلی علیزاده، مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش قیمت بلیط اتوبوس‌های مسیر تبریز مهران به خبرنگار آناج گفت: بلیط اتوبوس‌ها با قیمت مصوب سال 98 به مسافرین ارائه می‌شود و هرگونه افرایش قیمتی باید با توافق طرفین انجام شود.

وی گفت: برای این مسیر 3 مدل اتوبوس در نظر گرفته شده که از 72 هزار تا 101 هزار تومان متغیر است بنابراین هرگونه افزایش قیمتی به صورت سرخود و فاقد مجوزهای لازم، غیرقانونی است. به دلیل اینکه در طول سال اتوبوسی به مقصد مهران وجود ندارد  نرخ رفت و برگشت اتوبوس‌ها به صورت یکجا محاسبه شده است.

اتوبوس‌ها حق ندارند از مرز مهران مستقیم به تبریز بیایند

علیزاده افزود: پیک غالب این مسیر از 24 تا 29 مهرماه  می‌باشد بنابراین برای راحتی زوار اربعین تردد در این مسیر به صورت یکجا نخواهد بود. طی توافقی که انجام گرفته اتوبوس‌هایی که از مبداء تبریز حرکت می‌کنند ابتدا به ترمینال برکت کرمانشاه رفته و از آنجا  توسط ناوگان اتوبوسرانی دیگری که در نظر گرفته شده به نقطه صفر مرزی انتقال می‌یابند.

مدیرکل راهداری استان خاطرنشان کرد: خروجی در نظرگرفته شده برای زائران آذربایجانی، مرز خسروی بود که به علت بسته شدن، مرز مهران جایگزین شده و 330 دستگاه اتوبوس برای این مسیر در نظر گرفته شده است که 180 مستقر در مرز مهران خواهند بود و زائران را از مرز تا ترمینال کرمانشاه انتقال خواهند داد.

علیزاده تاکید کرد: در این 6 روز  روال جابجایی مسافر به این شیوه خواهد بود و کاملا اجباری است و هیچ اتوبوسی حق ندارد مسافران را مستقیم از مرز مهران به تبریز انتقال دهد.

کم‌کاری دولت در کنترل هزینه‌ها

در حالی نبود مسافر در مسیر مهران به تبریز مجوزی برای افزایش قیمت‌های اتوبوس زائران شده که بسیاری انتظار داشتند با توجه به تمهیدات و تسهیلاتی که دولت وعده داده بود، قیمت‌ها کاهش یابد اما نه تنها چنین نشد بلکه چنین سفر معنوی و عظیمی معبری برای کسب درآمد نیز شده است.

جالب اینجاست که علی‌رغم افزایش قیمت بلیط اتوبوس‌ها نسبت به سال گذشته انجمن صنفی و موسسات مسافربری تبریز دست به ابتکار زده و خود به تنهایی نیز قیمت‌ها را افزایش داده‌ تا هزینه اضافی بر زائران تبریزی تحمیل شود. این در حالی است که در شهریورماه امسال معاون حمل و نقل سازمان راهداری کشور از عدم تغییر قیمت اتوبوس‌های اربعین نسبت به سال گذشته نیز خبر داده بود و همین نشان از کم‌کاری دولت در کنترل هزینه‌ها دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند امارات عربی متحده دیگر به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد و به دنبال افزایش تولید است.

به گزارش ایسنا، در حالی که بازار جهانی نفت، مشتاقانه منتظر تصمیم آینده اوپک پلاس و تغییر بالقوه در استراتژی کاهش تولید فعلی است، بیشتر نگاه‌ها به سمت عربستان سعودی یا مدیران آرامکو دوخته شده است. با این حال، یک بازیگر جدید وجود دارد که در حال حاضر به تغییر چشمگیر استراتژی تولید بدون تائید اوپک، اشاره می‌کند.

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند با توجه به نوسانات فعلی بازارهای نفت و افزایش تقاضا، امارات عربی متحده، دیگر نسبت به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد. همزمان، منابع آگاه در شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، به افزایش تولید قریب‌الوقوع اشاره کرده اند. افراد مطلع در داخل این شرکت فاش کرده اند ادنوک سرگرم بررسی افزایش تولید به حدود ۴.۸۵ تا ۴.۸۷ میلیون بشکه در روز است که استراتژی فعلی اوپک را نقض می‌کند. این حرکت تعجب آور نیست، زیرا ادنوک، سرمایه‌گذاری هنگفتی را در توسعه ظرفیت تولید خود انجام داده که تاکنون، به دلیل پایبندی امارات به تصمیمات اوپک، محدود شده است.

طبق اظهارات منابع رسمی، ظرفیت کل تولید در حال حاضر ۴.۵ میلیون بشکه در روز است اما انتظار می‌رود که افزایش یابد و احتمالا به زودی به ۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد. هدف تولید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز در فاصله مه تا ژوئن سال ۲۰۲۴، نرخ بالایی است اما شدنی است.

ادنوک یا امارات عربی متحده، به وضوح نیاز به این افزایش تولید یک‌جانبه را می‌بینند. آنها خود را به عنوان یک شرکت بزرگ بین‌المللی ملی نفت با هدف رقابت با هفت شرکت بزرگ نفت جهان معرفی می‌کنند. سلطان الجابر، مدیرعامل ادنوک، نیاز به تغییر را درک کرده  و برنامه‌هایی را برای خرید دارایی‌های بالادستی و پایین دستی دنبال می‌کند.

با وجود پیامدهای احتمالی تصمیم یک‌جانبه ابوظبی در اوپک، بازیگران مهم در بازار بین‌المللی نفت، ممکن است رویکرد عدم مداخله را در پیش بگیرند. صندوق بین‌المللی پول بر ضرورت حجم تولید و درآمد بیشتر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تاکید کرده است. عربستان سعودی، به خصوص برای نیازهای بودجه‌ای دولت خود، به قیمت بسیار بالاتر نفت نیاز دارد.

طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی برای تامین مالی بودجه خود، به قیمت نفت حدود ۹۶.۳۰ دلار در هر بشکه، نیاز دارد. این ارزیابی بر اساس تولید فعلی حدود ۹.۳ میلیون بشکه در روز نفت خام توسط این کشور است.

 صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم انداز منطقه‌ای خود اعلام کرد که قیمت سربه سر فعلی حدود ۲۱ درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی این وام دهنده در اکتبر سال ۲۰۲۳ است. در آن زمان، عربستان سعودی هنوز حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز تولید می‌کرد. قیمت سربه سر جدید، بسیار بالاتر از قیمت جهانی نفت در حال حاضر است.

ابوظبی قصد بهره برداری مالی از سرمایه‌گذاری‌های خود را دارد و در صورت تسهیل محدودیت عرضه نفت در ژوئن، به خرید خود در بخش‌های بالادستی و پایین دستی نفت و گاز با بودجه افزایش یافته، ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، همه نشانه‌ها حاکی از فشار برای تغییر استراتژی اوپک، به خصوص از سوی ابوظبی است. بازیگران بازار باید به دقت سیگنال‌های امارات را دنبال کنند زیرا فرمان کنترل اوپک ممکن است از دست ریاض خارج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • قیمت دلار چقدر شد؟ / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی | خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد